Éves nőgyógyászati szűrővizsgálat csak 13 950 Ft- ért  
Foglaljon időpontot december 15-e előtt, és megajándékozzuk ingyenesen egy Firstmed Egészségkártyával,
mellyel további szolgáltatásokat is kedvezményes áron vehet igénybe. 

4 fontos vizsgálat az Ön egészségének megőrzése érdekében

A szülész- nőgyógyász orvosok megelőző jellegű vizsgálatokat is biztosítanak a hölgyek részére. Ezek az éves szűrések kiváló alkalmat jelentenek, hogy képet kapjunk  jelenlegi  egészségügyi állapotunkról, ezáltal is minimalizálva a későbbi nőgyógyászati problémák kialakulását, illetve, hogy feltegyük felmerülő kérdéseinket kezelőorvosunknak.

Az éves nőgyógyászati szűrése az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Rákszűrés (Pap teszt)

  A Pap-teszt a hüvelyből és a méhnyakból vett sejtminták vizsgálatára szolgáló teszt. Segítségével felismerhetők a rákos vagy a rákos állapotot megelőző elváltozások.
 • Hüvelyi ultrahang vizsgálat 
  Ultrahanggal vizsgálható a méh és a petefészkek, így lehetőség van számos nőgyógyászati betegség kizárására illetve megerősítésére. Többek között peteérés, mióma, méhtest polip, petefészek ciszta, petefészek daganat illetve bizonyos gyulladásos betegségek mellett akár a terhesség korai megállapítására is lehetőség nyílik. 
  A kismedence vizsgálata során orvosa képet kap a hüvely, a méh, a méhnyak és a petefészkek méretéről és elhelyezkedéséről; ez az egyik legfontosabb része a megelőző vizsgálatnak a felnőtt nők körében.
 • Tapintásos mellvizsgálat
  A manuális (kézzel végzett) mellvizsgálat során az orvos a mellrákra utaló korai jeleket is észreveheti. Ilyenek például a mellben lévő kisebb csomók, változások a mell vagy a mellbimbók méretében. Az önvizsgálat ebben az esetben is fontos, rendszeresen ellenőrizzük mellünket otthon is tapintásos módszerrel.
 • Opcionális - Humán papillomavírus (HPV) szűrés* 
  A magas kockázatú HPV vírusfertőzések okozzák a méhnyakrákos megbetegedések 60-70%-át a 30 éve feletti nők körében, így érdemes a rákszűréssel együtt HPV szűrést is végeztetni. 26 éves kor alatt célszerű beadatni a HPV elleni védőoltást, hogy megelőzhessék a jövőbeni HPV fertőzéseket, és ezzel együtt a méhnyakrákot! 

  *A HPV vizsgálatot felár ellenében végezzük, aktuális árakért érdeklődjön kollegáinknál! 

  Eredmények, konzultáció

  A vizsgálattól számított 10 munkanapon belül e-mailben vagy postai úton értesítjük önöket az eredményről. Eltérés esetén az orvosi konzultáció kedvezményes díja 7000 Ft. 
Időpontot szeretnék!
Iratkozzon fel még ma, hogy Öné legyen a 25 000 Ft értékű Firstmed Egészségkártya ingyen! 
Jelentkezem vizsgálatra!